5 Mars 07.

Hejsan Hoppsan ;). Idag har jag en bra hårdag xD. Idag försov vi oss , tur att mamma ringde vid halvåtta och väckte oss. =P.Jaja då fick ja skynda  mig lite , som ni förstår.Men jag hann iaf till skolan.Det var väl inte så roligt i skolan idag kan man ju säga. På väg till badet så trampade jag typ i något som visade sig vara is och den gick ju så klart igenom så jag var dyngsur och min sko ÄR fortfarande genomblöt =/.Till mat idag var det PyttiPanna ,det var gott =).Vi slutade 20 över i =SKÖÖNT.  När jag kom hem gjorde jag Ma och satt en stund på orienterare.nu o chattat lite . Sedan åkte jag iväg på tvärflöjtspelning , det gick väl OK .  Nu sitter jag här och skriver och ska snart titta på Lilla Sportspeglen =P. I kväll ska jag äta Hamburgare , muums.    Ha det fiint<3 
Puss o Kram.

Hejdå

4 Mars 2007. Vilken Dag!

Hejsan all där ute =P. Idag åkte jag iväg till aulan halv tre för att repetera till klaviaturfesten. Fär träffade jag Sabina<333.

Liksom hon skrattar så fort man tittade på henne började hon garva =P.Det första hon garvade tänker jag inte berätta för er.;)  efter repetionen så var det fika =)  Men de fick vi typ ehmm vad ska man kalla det så vi var helt konstiga alla kollade på oss typ xD,<<33<3<3<3<3<33.Efter fikat var det konserten när vi hade spelat råkade hon få se en prislapp på min mapp med noter som hon satt och skrattade ihjäl sig för ;P.
<3<3.
Nu sitter jag här och skriver och ska snart titta på Wild Kids där Julia är med <3333.   Det blev ganska kort nu men,men.


Ha det fiint,  Puss Puss Kram Kram.<3


 P.S  M0A - är bääst MOA<3

4 Mars Morgon 2oo7.

HEJ<3


Mamma ringde och väckte mig idag vid halvtio så då gick jag upp och slog på TVn och 2an för att kolla lite på Vasaloppet. men det blev ganska tröttsamt. Så då gick jag ner till min syster och försökte väck henne, men det gick väl så där bra. =P.   Hon är BÄST<3.Efter det gick jag upp och åt frukost.  Nu är  mamma här en stund och jag sitter och skriver lite här på bloggen. Snart ska jag gå ner och duscha.
Nu har jag kollat på upploppet på Vasaloppet Oskar Svärdh vann jue igen =P Nu har jag precis fikat Mazarin och druckit Fanta till.Vid halv tre så ska jag på en klaviautrfest och spela xD . Det kommer nog ett inlägg senare idag men ha det fiint<3

P.S  Ni kan väl lämna en kommentar innan ni går.

Puss Kram<3♥


Andra Chansen3 Mars 07.

Tjoohoo  SONYA gick vidare till FINAL<3  Synd att inte Uggla,Jansson coh Lanto inte gick vidare ='(

Grattis SONYA<3

image5

JIMMY JANSSON
Amanda

image6

SONJA ALDÈN
För att du finns

image7

ELIN LANTO
Money


Hahah   Ha det fiint <3<3

3 Mars 2oo7. Kväll!

Tjo<3  För en stund sedan åt jag Lax ,det var gott! Efter det har jag chattat med en av mina bästa kompisar =) Sabina<3. Vi har snackat om allt möjligt =P.  Snart ska jag kolla på Andra Chansen och heja på Jimmy Jansson x).

Jag längtar tills imorgon för att då får jag träffa Sabina igen (även fast vi sågs idag xD) <3 .   När jag kom hem idag sminkade jag mig med mitt nya smink ;).

Asså det finns en person där ute jag tycker väldigt mkt om undrar om han tycker om mig?? =P.<3

♥h.a.n♥  

      image4
                           Puss &  Kram  <3


Fiin<3

image3
ROSOR TILL DIG<3

Profil!

Asså jag bor inte i den staden som det står i min profil jag är Smålännig kan jag iaf säga till och börja med!

3 Mars 2oo7.

Hejsan Hoppsan  jag har kanske glömt o bertätta lite om mig själv????Okej jag är en smålänning och är 11år ska fylla 12 i sommar! Jag har guldbrunt hår och blågröna ögon.Och jag orienterar och åker slalom. jag gillar att Läsa och sitta vid datorn.
Jag spelar tvärflöjt och piano. Mina bästa kompisar är Malin<3Lisa<3Sabina<3Annie<3.
Så räcker det???


3 Mars 2oo7.


Idag har jag varit på genrep för en klaviaturfest som ska vara imorgon. Där träffade jag en av mina bästa kompiisar SABINA<3<33.Där snackade vi lite ;). Min kusin som är ett år yngre än mig spelade före mig på genrepet så jag pratade med honom lite oxå :P. Men aa när det var dags för mig så gick jag o Sabbe ner för att fåå varsit piano jag fick 15 och hon 14 =D.Då spelade vi våra 3låtar och sedan åkte jag hem för att jag skulle iväg och åka skidor över dan :)  men först var vi nere på EKO där jag köpte lite smink (som jag har på mig nu xD) Det var kul i backen men jag var jättetrött. Så på hemvägen mådde jag illa och sov ='(.Men nu har jag fikat och sitter här och skriver så nu mår jag bra igen =P. men nu har jag inget mer jag kommer på att skriva. Ikväll ska jag äta lax och kolla på andra chansen Hejar på Jimmy Jansson-Amanda :P.  Det kanske kommer ett inlägg till ikväll vem vet?


Ha det fiint så  kan ni väll kika in här någon gång?

 Puss och Kram<333<33

Du är alltid i mina tankar!

Du är alltid i mina tankar!

2 Mars 2oo7.

Hejsan alla goa glada och alla sortes typer där ute  .  Nu ska jag skriva om dagen som gått :)

Dagen började väl med att jag steg upp kvart i sju och man hade förstås segt och stiga upp =/ Jaja 
vi åkte till skolan ungefär 20 i 8 , så det blev inte så länge jag behövde vänta.  jaja på morgonen hade vi matte =/ och sedan engelska .   Elr jag orkar inte berätta om skoldagen utom sista lektionen då vi hade nationella prov i Svenska  den här gången var det en uppsats vi skulle skriva ;/.När jag kom hem slog jag på datorn och skaffade den här bloggen =) och har chattat o lite sådant.
Nu har jag varit nere hos min syrra och snackat lite xD.
Men nu ska jag äta Pizza ha det fiint <3 och någon dag ni har det tråkigt kan ni väl titta in här en sväng och skriva en kommentar??

Puss och Kram<3<<3

Mina fritidsintressen

  1.  Orientering
  2. Slalom (vinter)
  3. Piano
  4. Tvärflöjt (mest för föräldrarnas skull)
  5. DATORN
  6. Läsa

 Hade fiint <3


1 Mars 2oo7 Kväll!

Hejsan börjar med och skriva ett inlägg för 1a mars (är 2a mars nu).

Jag har varit i skolan som vanligt fast det jag ska berätta om är på kvällen :)

Jag skulle ut och gått med familjen för jag hade inget och göra men när vi kom ut så var Annie<3<3 Min granne ute i snön med sin sööta hund<3<3 Så jag stannade hos henne för vi hade inte varit sedan ett halvår =/ men idag sågs vi =D.
Vi började med att vara ute  i en mini snöhög xD  med våra tefat och hennes pulka elr vad man nu kallar hennes grej :P.
Efter det gick vi ner till en äng precis neranför oss (bor inte på landet om de verkar så).
med en liten backe där vi åkte pulka och snowboard med pulkorna xD <3<3<3<3<3<3

Fast hon skulle gå in och äta  efter en stund så då gick jag med ni och åt sedan ringde ja på hos henne och vi va till kvart över åtta  och hade jätte kul och jag behöver inte gå in på detaljerna vad vi gjorde xD<3 =)

Och så har jag fått kontakt med en trevlig tjej M0A<3

  Ha det fiint =)    Puss o Kram<3

Första inlägget

Hejsan alla bloggare och även ej bloggare! Välkommen till min nya  blogg !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0