KV<3.

207184-1


<3<3<3<3 ni är bääst

<3<3333<33<333 15 mars :) 2007

Hejsan HOPPSAN =). Skidskolan började 20över 9 ochh vi åkte sexstolen upp och efter knappliften till Ost. Där åkte vi Dalen 2. Jag och Jenny åkte bygel liften upp , det var roligt för hon e så snäll<3333. Och efter kom KAJSA och WILMA och skrattade hela tiden ,ni är för  goa.Efter skidskolan åt jag hamburgare, det var gott. När jag ätit klart så gick jag till Västbacken och väntade på KV<333 När dom kom så åkte vi Junior Dreamparken och vi skrattade helatiden och när vi kom ner till liften åkte jag och Kajsa knappliften tillsammans men det var bara hon som fick in den mellan benen så jag fick träna mina armmuskler lite ;).När vi skulle stiga av vid Dreamparken så väntade Wilma på oss och vi bara flinade =).

Och när vi kom ner igen så tog jag och Wilma knappen tillsammans fast det blev ännu värre  för ingen av oss fick in den mellan benen så vi fick hoppa av o vi bara garva ,hahahahah.Och så åkte vi ner igen och då kom deras mamma så vi kunde åka stolsliften<3
 
Men hennes mamma blev arg för dom är ju små och dom hållde på och leka i stolsliften =/.Men när vi kom upp åkte hennes mamma till Charlie´s och vi åkte ner till bygeln där jag åkte med Kajsa<3 och vi garvade åt en grej som jag inte tänker berätta.När vi kom upp så väntade Wilma där uppe och hon bara skratta åt det vi flina åt =P <3333<33<33 DOM ÄR BÄÄST..

Sedan åkte vi ner till Charlies och drack varmchoklad med grädde :). det var gott =). När vi druckit klart åkte vi massor och efter ett tag träffade vi Jenny som busade med oss<3333  Efetr det har jag åkte massa roliga ggr med KV<333 I liften och backen ,hahahahah..  Läängtar efter dom <333


Efter det gick vi in på Charlie´s på After Ski och sedan stack jag til Pappa på Utsikten med After SkiPUSS ha det bra KAJSA OCH VILMA Ni ÄR BÄST OCH GOAST I VÄRldEN<3<33<3<3<3<3

14mars 07.

Hejsan Hoppsan!

Om idag ska jag inte skriva så mkt det kommer om imorgon istället, men iallafall

Idag skulle vi hopppa och raila på skidskolan det var jätte kul =).

Efter skidskolan var jag med KAJSA och WILMA<3<33<3<3<

Dom är bäääst.


PÅ kvällen åt jag Pizza, ha det gött<3

PUSS

13 Mars !

Hejsan Hoppsan =).  Jag vaknade av att Pappa kittlade mig =P, då gick jag upp och åt gröt och macka.  Det var risgrynsgröt och bröf med ost,smör och marmelad och ett glas apelsinjucie. Efter det tog jag på mig och gick iväg till skidskolan.Det var verkligen UNDERBAT väder  -4 och SOL < 3 Där började vi med att åka sexstolen upp och jag å en kompis fick dela säte för det blev lite kaos när en ''kärring'' kom och trängde sig på =/ och när vi kom av  liften tog vi en knapplift till toppen. Där åkte vi Kloker (tror jag den heter) och så kom vi ner till trestolen,den stannade mitt i så  den började gunga och snurra så jag och Frida och Jenny  nästan blev lite illamående men den gick igång igen och vi snackade om Chocken och andra svarta backa =).När vi kom av så åkte vi störtlopp till den nedredelen av  toppen , jag vann faktist ;).
Vi åkte blåbärsslingan ner till  samlingsplatsen.
-Imorgon ska vi hoppa och raila i Junior Dreamparken! Är det någon som är rädd??? undrade Jenny<3
Efter skidskolan åkte jag och Pappa ner till JDP*.Och sedan tog vi sexstolen upp till toppenViåkte västbacken några gånger och så stannade vi och fikade mackor. Efter ett tag så åkte vi hem och åt middag (hamburgare) och vilade lite. När vi hade vilat ett tag så åkte vi ute igen först åkte vi ner 2ggr i JDP*Efter det såtog vi sexstolen upp och åkte i Väst några åk och där fick jag testa på en Selftimer ,en riktig storslalom bana med tidtagning jag fick 58,42.När vi hade åkt där några ggr så åkte vi i Nord ett tag. Och vi slutade  slalomdagen med några åk i Västbacken. Sedan gick vi hem och lämnade skidorna och så gick vi iväg till After Ski på Utsikten där jag träffade jag några av mina skidskolepolare ,dom var Wilma,Ida och Frida.Jag tog en coola och Pappa tog en ÖL. Innan vi gick hem så gick vi in på InterSport där Pappa kollade på hjälmar fast det fanns bara för barn.=P  Till kvällsmat åt jag makaroner och köttbullar, det var gott.Jag har läst precis, Gömstället av Mårten Sandén. Den är jätte bra. Nu sitter jag här och skriver och ska snart kolla på film så ha det fiint så kommer ett inlägg imorgon =) 


PUSS O KRAM<3

* JDP=Junior Dream Parken

12 Mars (en av mina namsdagar xD)

HEJ<3 Idag  var det en världsrolig dag :)Idag fick vi gå upp ganska tidigt för att hinna till skidskolan 9.20 , jag åt risgrynsgröt och macka till frukost sedan gav vi oss av till samingsplats väst. Alla var superschysta utom killarna o en tjeje =/. (asså dom var inte taskiga men dom var helt sega).Och vi hade en superduperschyst lärar JENNY<3 Läängtar till imorgon. Det var superkul vi fick bla åka baklänges , på en skida,en skida iluften och snurra som vi har tills i läxa tills imorgon =).Efter skidskolan åkte jag å pappa hela dan med matpauser och jag åkte även kvällsåkningen och när jag kom hem så åkte vi till byn (Idre ) för att handla mat. När vi kom hem åt vi och kollade på leende Guldbruna Ögon . Och nu sitter jag här och skriver . Jag vet att det blev jätte kort idag men jag orkar faktist inte mer . PUSS o Kram<3<3<3<3<3<3

Resan 11 Mars.

Idag steg jag upp vid sju och åt vaniljfil med russin och macka. Vi kom iväg 5 över 8 ,resan var ganska långtråkig men den första halvtimman så lyssnade vi på P3Bubbel med Elin Ek (Grynet.) xD XD,  Men typ utanför Kristinehamn och någon annanstanns  stannade vi för att gå på toa x). Efter Jönköping så lyssnade vi på Harry Potter och Hemligheternas Kammare,det gjorde så att tiden gick LITE snabbare  . När vi väl var framme i Mora så åt vi Mac Donalds , det var gott och  då var det 15 MIL kvar till Idre =S  Men  dom gick snabbt o det var en fin natur =PSedan var vi framme i Idre vig mellan 16 och 17 och då checkade vi in fast det var typ en halvtimmas kö tillinchekningen så =(...   Men när vi hade fått våran lägenhet så vilade vi och jag kollade på Wild Kids , där JULIA är med <3 Det var jätte bra,....!Medans Wild Kids höll på handlade Pappa kvällsmat det blev Snabbpizza, typiskt honom men det var jätte goottt =D.Efter vi hade ätit så kollade vi på Melodifestivalen Dagen Efter ;].  Hmm vad ska jag skriva nää sedan gjorde vi väl inte så mycket som jag kommer på just nu! Puss o kram hade fiint imorgon börjar skidskolan =).

Stora packadagen =P (10mars)

Hejsan Svejsan välkommen till min nya RESEBLOGG elr vad man nu kan kalla det :P.  Idag packar vi inför Idre imorgon =D  Det känns som om jag har packat hela dan =/.  Komme sakna mamma mkt men det får jag lida med nu när jag ska åka slalom en hel vecka :D  Kommer mer detaljer sedan men det här va för att få igång bloggen =).


Puss o Kram<3<3<3o Föressten ska kolla på melodifestivalen ikväll xD!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0